tiistai 16. helmikuuta 2010

Muutamme evakkoon:(

Vuokratalomme katto vuotaa ja tämä kaikkien muiden talon ongelmien lisäksi johti siihen, että jouduin pikaseen etsimään meille uuden asunnon, jossa voimme majailla toukokuun loppuun saakka, jolloin työsopimukseni tällä paikkakunnalla loppuu ja muutamme Mäntsälään.

Pennut saivat ensimmäisen rokotuksensa eilen ja seuraavan rokotuksen jälkeen ovat sitten valmiita muuttamaan jo uusiin koteihinsa. Dasha muuttaa Saarijärvelle ja Dali Vantaalle emonsa kanssa koeajalle. Katsotaan sitten, jäävätkö äiti ja poika sinne Kasimiro isukin kanssa vakituiseen...

Luultavasti joudun laittamaan kevään ajaksi myös Lamjan ja Kitan hoitoon veljelleni, joka muuttaa Riihimäelle. Joudumme nimittäin muuttamaan kaksioon eli asuintila vähenee kummasti. Sinne pitää kuitenkin vielä saada Keiko-papukaija ja 2 koiraa sekä Jemma tulevine pentuineen sopimaan. Jemma on kasvattanut masuansa siihen malliin, että vaikuttais olevan useampi pentunen kasvamassa.

Mun rentoutuslomani tällä viikolla siis muuttui stressilomaksi asunnon etsimisen ja muuton suunnittelun parissa. Itse muutto pitäisi pääosiltaan saada tehtyä torstaina eli huominen aikaa pakata, kunhan jostain ensi saisin muuttolaatikoita... Kyllä ottaa päähän!

1 kommentti:

  1. Just, upeeta... Mullekin tuli viime viikolla mieleen, että jospa täällä ei jatkukaan työt syksyllä! Mihin lähden tämän lauman kanssa, kun on vielä pari hevostakin??? (... ehkä tämä kuitenkin jatkuu...)

    VastaaPoista