perjantai 5. helmikuuta 2010

Jes, meidän vauvat syö itse!

Vihdoin ja viimein tällä viikolla ipanat antoivat periksi ja alkoivat mättää purkkiruokaa kupista ihan itse. Muuhun eivät vielä koske, mutta tuokin on jo hyvä alku tämän väsytystaistelun jälkeen;) Vaavat täyttävät tänään jo käsittämättömät 8vk! Rekkarianomukset pitäisi muistaa laittaa menemään... Nimetkin on jo päätetty: Delbert ja Dasha:)

Hurjat painimatsit käydään joka päivä pentujen kesken ja Eppi-emo seurailee pentujensa touhua järkyttyneenä:) Epin ilmeet kertovat, ettei se kykene uskomaan, jotta nuo rasavillit otukset ovat sen omia pentuja;) Tänäänkin tyttö pomppi Epin päällä ja poika pelaili Epin hännällä...

Tiineys on vetänyt Jemman tosi kärttyiseksi. Se ei yhtään jaksaisi Epin pentuja. Jemma nukkuu paljon ja haluaa minun huomiotani, mutta muista kissoista se ei oikein välitä tällä hetkellä. Se kaveeraa lähinnä vain Lamjan kanssa. Eilen punnitsin Jemman ja 300g se on saanut jo painoa 3 viikkoa astutuksesta. Ihmettelin, kun se tuntui nostaessa normaalia painavammalta ja olihan se totta! Tuollaisessa ripakinttuprinsessassa huomaa pienenkin painon muutoksen, kun normaali paino on 2,8kg.

Eipä tänne sen kummempaa tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti