perjantai 12. helmikuuta 2010

Jemma pitää vauvansa jemmassa;)

Eipä sitten ultrattu Jemman masua eilen... Karvanleikkuri kun pörähti käyntiin, sai Jemma sellaisen slaagin, että itseänikin kauhistutti! Kokeiltiin vielä toiste ideana ensin antaa laitteen pärrätä vähän kauempana, mutta kun reaktio oli sama niin päätin jättää tytön rauhaan. Tuolla rimpuilulla se saisi vielä abortoinnin aikaiseksi:(

Eli vauvoja emme päässeet kurkistamaan, mutta maha kasvaa sitä tahtia, että taitaa olla useampi vaavi siellä kasvamassa!

Koskahan sitä saisi niitä kuvia Dashasta ja Dalista otettua???? Meidän termiittikaksikko painelee semmoista jytää keskenään aina hereillä ollessaan, että on siinä naurussa pitelemistä:) Tasajalkaa singotaan ilmaan ja sitten taas piiloon, jolloin toinen tekee hyökkäyksen piilon takaa pilkottavaan häntään jne. Voisipa viikonlopun kunniaksi myös punnita tyypit pitkästä aikaa. En ole enää jaksanut niitä vaakalla istuttaa sen jälkeen, kun alkoivat syömään kiinteää päivittäin itse. Ens viikolla ajattelin tuikata ekat rokotukset kakruille. Nyt nuo naperot ovat jo 9vk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti