lauantai 12. joulukuuta 2009

Eppi, kohduton, mutta onnellinen, kahden vauvan äiti!

Eppi pullautti terhakan simskuipanan ja sitten jätti minut odottelemaan ja pähkäilemään eri vaihtoehtojen välillä 24 tunniksi. Näiden pitkien tuntien aikana päädyin sektioon, jotta en menettäisi masussa olevia vauvoja liiallisen odottelun vuoksi. Masusta löytyi YKSI reipas itämais-natiainen. Eli painoa voi saada lisättyä kilon verran ihan syömällä runsaasti ja kaksikin ipanaa saa pidettyä masussa sellaisia pippaloita, että menisi monestakin pennusta liikkeittensä perusteella ;)
Koska kyseessä oli Epin toinen sektio, lähti kohtu samalla, vaikka vähän tiukkaa itselle tekikin, kun olin suunnitellut Epille vielä toista pentuetta myöhemmin omiin nimiini...

Onnellinen olen kuitenkin nyt siitä, että molemmat ipanat selvisivät hyvin ja Eppi-emokin toipui leikkauksesta pikaisesti. Toki leikkaushaavaa pitää seurata, ettei tulehdu.

Näillä näkymin simsku olisi naaras?? ja jää omaan kasvatukseen (sijoituskoti) ja itämainen lilatikettiuros, joka etsii kotia.

Isukki, Kasimiro, taitaa päästä myös killuttimistaan ihan lähipäivinä, sillä Suprelorin ei tällä hormoonihyrrällä näytä toimivan. Olemme jo 6vk odotelleet vaikutusta, mutta edelleen on kovaa kollin karjumista havaittavissa, kun sen ottaa tänne sisälle muiden kissojen sekaan:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti