lauantai 19. marraskuuta 2011

Sukupuolet selvillä:)

Piti odotella josko sieltä pallit kasvaisi muillekin kuin kahdelle, mutta ei näy ei;) Eli meillä onkin yllättävää kyllä täällä tyttölauma, jossa 2 poitsua!
Kokoonpano on siis:
-ruskeatabby uros ja ruskea ticked tabby uros
-suklaatäplikkäitä naaraita 2 ja suklaatabby naaraita 2 sekä 1 ruskea ticked tabby naaras

Tähän saakka on mennyt mallikkaasti ja emo on pärjäillyt parin ekan päivän jälkeen ominensa pentujen ruokinnan suhteen. Iso pentue kun on, ei kasvuvauhti ole niin huimaa, mutta kyllä se 10g/vrk koko sakille pääsääntöisesti rikki on mennyt. urokset ovat suurimmat, tytöt tulevat kovaa vauhtia perässä.

Pennut tulevat tiistaina 2vk ja silloin on tarkoitus napata seuraavat yksilökuvat kaikista. Silmät on kaikilla auki ja kehräämistä harjoitellaan äitin tissillä tyytyväisenä. Kovasti ne jo mua tillittävät pesästä välillä, tiedä sitten mitä näkevät vai näkevätkö vielä mitään muutama päivä sitten auenneilla simmuillaan. Huutaa pitää aina kurkku suorana punnitessa, se on joka pennun mielestä asia, mikä kuuluu punnitustilanteeseen joka ikinen kerta;) Ehkäpä ne vielä jossain vaiheessa toteavat, ettei kasvattaja niin paha tyyppi olekaan ja heidät palautetaan takaisin emolle punnaamisen jälkeen.

Useampi mukula on yhä omaa huolehtivaa perhettänsä vaille, eli jos itämaistaimi kiinnostaa, otappa reippaasti yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti