tiistai 30. maaliskuuta 2010

Jemmalla on kuusi vauvaa:)

Jemman pentue syntyi ajallaan 23.3.2010 aamuyöstä. Pesässä pötköttelee nyt 6 suloista itämaista, jotka ovat viikonikäisiä. 3 tyttöä ja 3 poikaa:

-suklaatabby tyttö (b22)
-ruskeatäplikäs tyttö (n24)
-ruskeakilpparitiketti tyttö (f25)
-punatäplikäs poika (d24)
-2 punatiketti poikaa (d25)

Kaikki pennut voivat hyvin emon sairastumisesta huolimatta. Jemma sairastui maitorauhastulehdukseen pentujen ollessa vain vuorokaudenikäisiä ja vaikka mitään syytä ei ole löytynyt, syömättömyys jatkuu edelleen:( Viikko on siis mennyt Jemmaa nesteyttäessä, pakkoruokkiessa ja lääkitessä. Pentuja olen letkuttanut tarpeen mukaan silloin, kun Jemmalta ei maitoa tule riittävästi syömättömyytensä ja juomattomuutensa takia. Jemma on ollut muutoin aivan upea emo pennuilleen ja synnytyskin sujui hienosti. Kaksi vauvaa Jemma oli yöllä minun nukkuessani ehtinyt itse jo synnyttää ennen kuin minä heräsin pentujen vikinään.

Pentue täytti toiveeni monessakin suhteessa: olen pitkään jo toivonut täplikkäitä pentuja ja punaisia itämaisia ja nyt sain molempia:) Lisäboonuksena selvisi, että Jemma kantaa klassista tabbyä ja se oli aikamoinen yllätys! Kolmas asia, jota en yhä edelleenkään meinaa uskoa, on se että tämä on ensimmäinen kerta, kun saan enemmän kuin yhden tytön pentueeseen!!!

Yritän pian saada kuvat siirrettyä koneeltani photobuckettiin ja laitan sitten linkin tänne blogiin.
Tiedossa siis kuvia Jemman pennuista sekä Dashasta ja Dalista viimeiset kuvat luonani ennen niiden muuttamista uusiin koteihinsa.

1 kommentti:

  1. Suklaatabby, NAM! Onnea paljon pentusista ja pikaista paranemista Jemma-mammalle. Kuvia pennuistakin kiitos pian nam (ai mut mähän sanoin sen jo! :) )

    VastaaPoista