torstai 4. maaliskuuta 2010

Ja maha KASVAA!

Epin vauvat kasvavat ja ovat saamassa ensi viikolla toiset rokotuksensa, jos ei mitään mutkia tule matkaan. Sen jälkeen ipanat ovatkin jo valmiita muuttamaan uusiin koteihinsa. Matokuurinkin popsivat kaikki kissat tällä viikolla.

Ja mua oikeesti kammoksuttaa tuo Jemman mahan kasvaminen!!! Se on jo ihan hillitön ja vielä 2,5vk aikaa synnytykseen... Menee Jemman aikakin lähinnä lepäillessä ja syödessä ei oikein muuta enää jaksa. En kyllä välttämättä olis kaivannut mitään ylisuurta pentuetta nyt, kun mulla ei ole edes lomaa pentujen hoitoon varattuna eikä pennut mene millään edes kaupaksi:(

Kaikki sormet ja varpaat on ristissä, että synnytys sekä pentujen hoito onnistuisi Jemmalta ilman hankaluuksia. Se Miisan pentueen 8 pennun tappeleminen tisseistä on meinaan aikas tuoreessa muistissa vielä. Kaikki pennut yhtä jääräpäisiä ja haluavat VAIN juuri sen tietyn tissin ja mikään muu ei kelpaa ja siitä se sitten sota syntyykin! Lopputuloksena 6 tissiä käytössä ja 8 pentua imemässä, kun kukaan ei suostu niitä kahta käyttämään, kun ei kukaan muukaan ole käyttänyt. Eikun letkutus kehiin, että saadaan raivoisat tissitaistelut rauhoittumaan, kun osa maidosta tulee muuta kautta.

Mutta tietysti toivon, että tuo koko sakki kera emonsa selviytyy kunnialla tulevasta koitoksesta eli synnytyksestä. Tekisipä Jemma "Miisat" myös senkin asian suhteen. Miisallahan pennut plopsahtelivat maailmaan kuin lottopallot konsanaan.

Jäämme siis jännittämään vielä reilun kahden viikon ajaksi ja sillä aikaa pussailen ja paapon Epin pentuja, kun eron hetki jo lähenee...niin ja tietysti myös Eppi-emoa:)

Olen ollut inhottavan huono pentujen valokuvaaja, kun töitä on ollut sen verran paljon, että on kaikki ylimääräinen touhu jäänyt tekemättä:( Olen senkin ajan ja energian sitten panostanut vauvojen halimiseen;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti