perjantai 5. heinäkuuta 2013

Humbert etsii vielä omaa syliään!

1.4.2013 syntynyt suklaanaamio siamilainen urospentu olisi jo valmis muuttamaan uuteen kotiin. Poitsu on saanut molemmat rokotukset, mikrosirun ja on säännöllisesti madotettu sekä tietysti rekisteröity. Vauvelilla on minimaalisen pikkuruinen napatyrä, jonka vuoksi se etsiskelee lemmikkikotia. Humbert on komea pojan kutale ja toivoisin, että uusi omistaja olisi halukas myös tuomaan poitsua muutamiin näyttelyihin.

Humbert on oikein reipas ja hyvin sosiaalinen sekä juttelevainen jäpikkä. Ei sovi varmastikaan ainoaksi kissaksi seurallisuutensa takia. Mikäli kissakaveria ei entuudestaan ole, meillä olisi 3-vuotias suloinen leikattu itämaislikka Ercilia vailla kotia ja nämä kaksi olisivat varmasti toimiva kaksikko :)

Ercilia on kilpikonna ticked tabby väriltään ja on asunut meillä syntymästään saakka ja käynyt näyttelyissäkin GIC-titteliin saakka. Ercilia saattaa aluksi vierastaa uusia ihmisiä, mutta reipastuu kyllä pian ja sen jälkeen nauttiikin kovasti saamastaan huomiosta. Erciliasta luopuminen on tiukka paikka minulle, kuten oli siskonkin sijoitus uuteen kotiin. Mutta uskon, että nämä ratkaisut ovat loppujen lopuksi oikeita, vaikka surulliseksi vetääkin luopua näin ihanista siskoksista. Fee siis on löytänyt jo uuden kotinsa enonsa kaverina Porissa.

1 kommentti:

  1. Humbert and the rest of you little ones sound so wonderful and hope you all find great forever homes soon. Thanks for sharing their story with us. Have a great day.
    World of Animals

    VastaaPoista