keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Tinolle on löytynyt koti:)

Tällä hetkellä meillä ei ole enää pentuja vailla kotia. Suunnitelmissa on kuitenkin jo seuraava pentue. Siitä lisää, kun asia on ajankohtaínen.

Pikku-Cilla harjoittelee näyttelyissä olemista, katsotaan kuinka siinä prosessissa onnistutaan:) Neidillä kun tuota omaa tahtoa on ihan riittämiin;) Sylissä ja sturdissa on oikein mukavaa, mutta yritäpäs venyttää tyttöä niin johan kuulet narisevia vastalauseita! Muuten olen kyllä tähän tyttöön oikein tyytyväinen, se on aivan mieletön persoona, joka jokaisen ihmisen kyllä hurmaa, joka vaan itämaisista tykkää:) Tosin tuo paperinsilppuaminen saisi hiukan rauhoittua kotioloissa! Tyttö kantaakin nykyään ylpeänä nimeä "Cilla-silppuri"!

Nomsa-salukin kanssa käväistiin Tampereen KV-näyttelyssä viime sunnuntaina. Tavoitteena oli saada tytölle tulos siltä varalta, että joskus meillä olisi KV-maastokisoissa mahdollisuus vastaanottaa kansainvälinen sertifikaatti. Silloin voisi meinaan harmittaa, jos tuo näyttelytulos puuttuisi! Ja EH:n Nomsa saikin, joten tuo asia poissa päiväjärjestyksestä:)

Juhannuksena olisi tavoitteena startata Nomsan kanssa ekoissa maastokokeissa ja kunhan Tuomarinkartanolla alkaa ratatreenit, käydään muutaman treenikerran jälkeen yrittämässä ryhmäkoejuoksuja 2 salukin kanssa ratakirjoja varten. Kovasti jännittää, kuinka Nomsan kilpaura maastoissa ja ehkä myös radalla alkaa kulkemaan!

1 kommentti:

  1. This is always so exciting to read that Tino found his forever home. We love that you are ready for the next litter. Thanks for the share. Have a wonderful rest of your day.
    World of Animals

    VastaaPoista