tiistai 17. tammikuuta 2012

Pennut 10-viikkoisia tänään!

Tänään löysivät kotinsa siskokset Fenella ja Filberta. Omaa kotiaan etsiskelevät siis enää ruskeatiketti uros Florentino sekä suklaatäplikäs naaras Francesca.

Viikon päästä matokuuri, sitten mikrosirutus ja 12-viikkoisena vielä tehosterokotus niin natiaiset ovatkin jo muuttovalmiina. Rekkarit ovat saapuneet ja pentupakkauksetkin onneksi ehtivät jo hyvissä ajoin. Tällä kertaa toimitus oli nopea, viime pentueen kanssa kesti paljon pidempään.
Seitsikko on pärjännyt vallan mainiosti ja mättävät naamaansa monipuolisesti erilaisista kuivamuonista ja purkkiruuista aina lihaan saakka kaikki suurella intohimolla. Pennut on ilmoitettu 3.3. Kirkkonummen näyttelyyn ensiesiintymiseensä. Sitä ennen käyn ensimmäistä kertaa Suomen rajojen ulkopuolella kissanäyttelyssä Jemman pentujen Omarin ja Ercilian kanssa 25.2. Vähän jänskättää reissu kissojen kanssa, mutta täytyy se edes kerran kokeilla tuotakin, kun mielessä on ollut jo pidempään.

Nomsan ja Nurin kanssa on tarkoitus kokeilla Kicksparkilla menoa, kunhan sellainen saadaan ensin haettua. Tällä viikolla pitäisi olla perillä. Noilla kun tuntuu olevan niin suuri tarve kiskoa hihnassa, niin kiskokoot sitten oikein luvan kanssa! Eiköhän vauhtia ainakin ole enempi kuin mun kävellessä, vaikkeivat sitten niin tosissaan kiskoisikaan. Vähän vaihtelua kaipaa tähän tylsään talviulkoiluun koirien kanssa. Toi pimeys iltaisin on niin ankeaa. Onneksi ei ole enää pitkä aika kevääseen!

Jemma (suklaakilpikonna itämainen) on tarkoitus astuttaa kunhan Assan kaikille pennuille ensin löytyy kodit. Uroksena on suunnitteilla sininaamio siamilainen. Odotamme siis yksivärisiä itämaisia ja siamilaisia väreinä Musta, suklaa, sininen, lila sekä punainen pojilla ja kilpikonna tytöillä. Jemma on vielä pillereillä, mutta kunhan astutusajankohta selviää, jätetään ne pois ja astutetaan todennäköisesti ensimmäiseen kiimaan. Näillä näkymin siis pentusia olisi tiedossa loppukeväänä todennäköisesti. Tämä olisi Jemman toinen pentue ja sen jälkeen Jemma leikataan. Sitä ennen leikkuupöydälle pääsevät Assa ja Fee. Ercilialle olisi sitten Jemman jälkeen tarkoitus tehdä pentue, mutta sen ajankohta on vielä täysin epäselvä. Mahdollisesti loppuvuodesta 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti