lauantai 6. kesäkuuta 2009

Jemma kävi Hyvinkäällä näyttelyssä 6.6.09

Meidän lellipentu Jemma kävi Kristiina Raution sekä tuomariharjoittelijan arvosteltavana tänään. Meillä oli oikein mukava päivä Jemman kanssa, koska neiti oli reippaalla päällä eikä turhaan jännittänyt. Jemma sai kehuja kiltistä käytöksestään molemmilta tuomareilta ja se todella lämmitti mieltä, kun kaikenmoisia känkkäränkkiä on tullut ajansaatossa esitettyä;) Plakkarissa on nyt toinen serti ja kolmatta sitten yritetään elokuussa. Elokuun näytelmään lähtee myös Eppi mukaan hakemaan naimalupaa toista pentuettaan varten. Katsotaan napataanko myös Casimiro matkaan kokeilemaan, onko mies yhtään parempikäytöksinen kuin viime kerralla näyttelyyn osallistuessaan.

Jemma sai näyttelystä uuden näyttelypesän, kun aiempi on Lamjan pentuajoilta saakka kulkenut matkassa ja myös näyttää jo perintöpesälle;) Suklaakilppari lepäili tyytyväisenä omassa suklaapesässään hempeän vaaleanpunaisten verhojensa keskellä:)

Oikein mukavaa oli päästä jo klo 17.30 kotimatkalle. Kotona odottikin sitten mukava yllätys: Orpan ripulit pitkin olohuonetta:( Ja haju sen mukainen tottakai! Itku pitkästä ilosta, vai miten se meni... No, ei sentään, mutta oksennus ei ollut kaukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti